Dagens spill onsdag

05/06/2019

Her sjanser vi på at maks ett av lagene scorer mål til 1,82 i odds

16        Japan - Trinidad og Tobago   H         1,17
31        Portugal - Sveits (begge scorer)         Nei      1,82

Totalodds: 2,13

Treningskamp i Toyota. Japan med 0-1-tap for Colombia og 1-0-seier mot Bolivia i to treningskamper i slutten av mars. Her er 17 år gamle Kubo Takefusa med for første gang. «Japans Messi» har tidligere trent med Barcelonas ungdomslag. Yuta Nakayama fra PEC Zwolle og Keisuke Osako fra Sanfrecce Hiroshima kan også debuterte. Veteran Eiji Kawashima er tilbake for første gang siden VM i fjor sommer.

Trinidad og Tobago avsluttet 2018 med 0-1-tap for Thailand og Iran. 20. mars i år ble det 0-1-tap borte mot Wales etter baklengsmål i 92. minutt. Sheldon Bateau fikk ikke fri av Sarpsborg 08 og mangler her. Tristan Hodge (f) har trukket seg med skade. Kevin Molino (mb) er heller ikke med her. Gjestene mangler også Joevin Jones (mb) og Aubrey David (f) som begge mangler nødvendige dokumenter.

Alt annet enn hjemmeseier her vil være en stor overraskelse.

 

Det er nå klart for å kåre den første vinneren av Nations League. Finalen spilles førstkommende søndag. Alle tre sluttspillkampene spilles i Portugal. Vertene gikk til topps i gruppe tre etter 2-2-0 på fire møter med Italia og Polen. Skuffende start på EM-kvalifiseringen med poengdelinger hjemme mot Ukraina og Serbia. Fire Wolverhampton-spillere er med i troppen her. Diogo Jota kan sammen med José Sa fra Olympiakos og João Félix fra Benfica debutere. Veteranene Adrien Silva, Nani og Ricardo Quaresma er ikke med her mens André Silva (a) står over med skade.

Sveits gikk til topps i gruppe to etter å ha avsluttet med 5-2-seier hjemme mot Belgia. EM-kvalifiseringen ble åpnet med 2-0-seier borte mot Georgia. Sist ledet laget 3-0 seks minutter før slutt hjemme mot Danmark, men rotet bort seieren. Breel Embolo (a) er ute med skade, Noah Okafor kan debutere.

Her sjanser vi på at maks ett av lagene scorer mål til 1,82 i odds.


Tipsfotball

 

Bookietest2019