Dagens spill mandag

16/09/2019

Vi forsøker ettmålsseier til vertene

245      St. Pauli - Hamburger SV      B         1,75
249      Torino - Lecce (0-1)   U         3,35

Totalodds: 5,86

Hamburg-derby i 2. Bundesliga. St. Pauli med en seier på de fem første ligakampene. Den kom mot Holstein Kiel i den siste hjemmekampen. Sist ledet laget 3-0 før halvtimen var spilt borte mot Dynamo Dresden, men seieren røk minutter før slutt tross spill elleve mot ti. Ligaoppholdet ble brukt til en treningskamp der det ble 0-2-tap for AaB. 0-4-tap hjemme og 0-0 borte mot dagens motstander forrige sesong.

Hamburg ansatte Dieter Hecking som ny trener i sommer. Starten har vært strålende med 13 poeng av 15 mulige i ligaen og tabelltopp. Poengtapet kom i ligaåpningen hjemme mot Darmstadt 98. Enkel 3-0-seier hjemme mot Hannover sist. I tillegg ble det straffeseier borte mot Chemnitzer FC i cupen. Forrige torsdag endte det 1-1 i en treningskamp mot Wolfsburg.

Gjestene blir klare favoritter.

 

Torino har fått en fin start på den nye sesongen med to ettmålsseirer. I hjemmepremieren mot Sassuolo scoret vertene i starten av hver omgang. Borte mot Atalanta sist gikk laget fra 1-0-ledelse til å ligge under 1-2, men slo tilbake med to scoringer rundt timens spill. I Europa League-kvalifiseringen gikk det imidlertid galt med to ettmålstap for Wolverhampton. Cristian Ansaldi (f) er ute med skade. Dette er første gang disse lagene møtes siden 2012.

Nyopprykkede Lecce har fått et tøft møte med toppdivisjonen med to tap, 0-5 i målforskjell, og ligger dermed nest sist på tabellen. Hjemme mot Hellas Verona sist røk laget ni minutter før slutt. I løpet av landslagspausen endte det 1-1 i en treningskamp mot Cosenza. Biagio Meccariello (f), Riccardo Fiamozzi (f) og Simone Lo Faso (a) er ute med skader.

Vi forsøker ettmålsseier til vertene.


Tipsfotball

 

Bookietest2019