Dagens spill lørdag

16/11/2019

Alt annet enn hjemmeseier her vil være et kjempesjokk

229      Tyskland – Hviterussland      H         1,03
241      Israel – Polen  U         3,25

Totalodds: 3,35

Gruppe C i EM-kvalifiseringen. Tyskland ligger á poeng med Nederland på toppen av tabellen. Seier her sikrer sluttspillplass så sant ikke Nord-Irland ikke også vinner sin kamp mot nederlenderne. Her er Toni Kroos (mb) og Leon Goretzka (mb) tilbake fra skader. Leroy Sané (mb) og Niklas Süle (f) mangler imidlertid fortsatt. Kai Havertz (mb) har trukket seg fra troppen, Niklas Stark (Hertha Berlin) er med som mulig debutant. 2-0-seier i det omvendte møtet 8. juni.

Hviterussland med 1-1-5 på de syv første kampene og er allerede slått ut i denne gruppen. Seier i Nations League-gruppen sin har imidlertid sikret playoffplass. Mikhail Markhel tok over som ny landslagssjef i høst. Syarhey Palitsevich (f) og Pavel Savitski (mb) er ikke med her. Dmitriy Bessmertny (BATE Borisov) er mulig debutant.

Alt annet enn hjemmeseier her vil være et kjempesjokk.

 

Gruppe G i EM-kvalifiseringen. Israel med ett poeng på fire kamper før det ble 3-1-seier hjemme mot Latvia sist. Vertene ligger nest sist i gruppen og det lille håpet som gjenstår om direkte EM-billett innebærer seier her samtidig som Østerrike taper mot Nord-Makedonia. Dor Peretz (mb) er ute av troppen sammenlignet med sist, Dolev Haziza (Maccabi Haifa) og Gadi Kinda (Beitar Jerusalem) er med som mulige debutanter. 0-4-tap i det omvendte møtet 10. juni.

Polen med 6-1-1 på de åtte første kampene og har allerede sikret seg en plass i EM-sluttspillet. Tapet kom borte mot Slovenia i starten av september. Karol Linetty (mb) er ute av troppen sammenlignet med sist. Ellers ikke mye eksperimentering fra landslagssjef Jerzy Brzęczek som har med Kamil Jóźwiak (Lech Poznań) som den eneste mulige debutanten.

U-oddsen frister mest.


Tipsfotball

 

Bookietest2019