Dagens spill lørdag

08/06/2019

Vi forsøker Nigeria-seier til hele 11,00 i odds

115      Norge – Nigeria          B         11,00
152      Almeria – Albacete    B         2,37

Totalodds: 26,07

Norge med 7-2-seier i generalprøven mot Sør-Afrika søndag etter hattrick av Isabell Herlovsen. Det var den fjerde seieren på de fem siste landskampene. Tre tap i gruppespillet i EM for to år siden. Dette er første gang disse nasjonene møtes siden 2000.

Nigeria har vært med i alle VM-sluttspillene. For fire år siden endte afrikanerne sist i gruppe D. Det eneste poenget kom i åpningskampen mot Sverige. I siste treningskamp ble det 1-2-tap for Canada.

Vi forsøker Nigeria-seier til hele 11,00 i odds.

 

Siste runde i Segunda División. Almería ender som nummer ni, ti eller elleve og har således ikke det helt store å spille for her. Kun en seier på de seks siste ligakampene og i de tre siste har laget gått målløst av banen. Den andre strake 0-0-kampen kom mot Las Palmas søndag. 1-1 både hjemme og borte mot dagens motstander forrige sesong.

Albacete holder 4. plassen og er klar for opprykkskvalifisering. Gjestenes håp om direkte opprykk forsvant tirsdag. Da skuffet laget med hjemmetap for Málaga i en kamp man måtte ha vunnet. Reduseringen kom i spill elleve mot ti. Álvaro Arroyo (f) og Mickaël Malsa (mb) sto over med gule kort og er begge klare igjen til denne kampen. Borte har det blitt fire seirer på de fem siste forsøkene.

Gjestene får tipset.


Tipsfotball

 

Bookietest2019