Dagens spill fredag

13/09/2019

Vertene blir klare favoritter foran hjemmefansen

3          Karlsruher SC - SV Sandhausen       U         3,20
6          Lille - SCO Angers    H         1,77

Totalodds: 5,66

Nyopprykkede Karlsruher fikk en flott start på sesongen med to ligaseirer og 2-0-triumf hjemme mot Hannover 96 i cupen. Siden har det imidlertid gått langt tyngre. Borte mot Osnabrück i siste kamp før landslagsoppholdet kom det tredje strake ligatapet. Ligaoppholdet ble brukt til en treningskamp der det ble enkel 7-1-seier mot Mörsch. 1-3-tap hjemme og 0-4-tap borte mot dagens motstander i siste møter i 2016/17-sesongen.

Omvendt utvikling for Sandhausen som åpnet sesongen med ett poeng på to ligakamper samt hjemmetap for Borussia Mönchengladbach i cupen. Siden har gjestene slått tilbake med tre ligaseirer på rad og man holder dermed 3. plassen som gir opprykkskvalifisering. Sist avgjorde laget med scoring i starten av 2. omgangen hjemme mot Darmstadt 98. Der spilte man mot ti mann den siste drøye halvtimen.

U-en forsøkes i et åpent oppgjør.

 

Lille har åpnet sesongen med seirer mot Nantes og Saint-Étienne her hjemme, men har samtidig sviktet med to bortetap uten at man har scoret mål i de kampene. Borte mot Reims før landslagspausen spilte man med ti mann i nesten hele 2. omgangen og motstanderen avgjorde med to sene scoringer. Utviste Yusuf Yazıcı (mb) er suspendert her mens Loïc Rémy (a) og Timothy Weah (a) trøbler med skader. Etter 0-2-2 på fire tilsvarende oppgjør ble det 5-0-seier hjemme mot dagens motstander forrige sesong.

Angers har åpnet med tre strake hjemmeseirer med 8-1 i målforskjell, men ble satt skikkelig på plass i den eneste bortekampen med 0-6-tap for Lyon. Hjemme mot Dijon i siste kamp før ferien avgjorde laget med to scoringer etter sidebyttet. Angelo Fulgini (mb) trøbler med skade.

Vertene blir klare favoritter foran hjemmefansen.


Tipsfotball

 

Bookietest2019