Dagens spill fredag

06/09/2019

Hjemmebanefordelen kan fort bli avgjørende i denne

164      Estland - Hviterussland (o/u 2.5)       Under  1,45
176      Slovakia – Kroatia      H         3,50

Totalodds: 5,08

Gruppe C i EM-kvalifiseringen. Estland ligger sist etter tre strake tap. Karel Voolaid har tatt over som trener og debuterer i denne kampen. Marko Meerits (k) og Sander Puri (mb) mangler fra troppen som røk 0-8 borte mot Tyskland i siste landskamp 11. juni. Ellers har det ikke vært noe store endringer i vertenes tropp tross byttet av landslagssjefen. 0-2-tap for dagens motstander i siste møte i en treningskamp i 2013.

Endring også hos Hviterussland som nå ledes av Mikhail Markhel etter at gjestene åpnet gruppen med fire strake tap. Han har gjort langt mer drastiske grep og har tatt med hele åtte potensielle debutanter i troppen til denne kampen. Alle åtte spiller i den hjemlige ligaen. Pavel Nyakhaychyk (mb) trakk seg denne uken med skade fra troppen til denne kampen.

Vi tror på en målfattig kamp.

 

Viktig oppgjør i gruppe E i EM-kvalifiseringen. Slovakia slo til med 5-1-seier både mot Jordan og Aserbajdsjan i starten av juni etter å ha tapt borte mot Wales i slutten av mars. Miroslav Stoch (mb) er ikke med her, Marek Rodák (k - Fulham) er eneste potensielle debutant i troppen. Dette er første gang disse nasjonene møtes siden 2010.

Kroatia har åpnet med to 2-1-seirer hjemme samt 1-2-tap borte mot Ungarn. Skuffende 1-2-tap for Tunisia i en treningskamp 11. juni. Der ble en straffe 20 minutter før slutt avgjørende. Her er formspiss Mislav Oršić (Dinamo Zagreb) med i troppen for første gang som den eneste mulige debutanten. Andrej Kramarić (a) sliter med skade og står kun på reservelisten til denne kampen. Spisskollega Alen Halilović mangler også sammenlignet med Tunisia-troppen.

Hjemmebanefordelen kan fort bli avgjørende i denne.


Thomas Elgheim

 

Bookietest2019