Champions League: Onsdagens tips!

03/10/2018

Våre vurderinger av onsdagsrunden i Champions League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til onsdagsrunden i Champions League. Spillene er satt hos Unibet og vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Unibet

Paris Saint-Germain - Røde Stjerne (0-2)     B         3,60

Lokomotiv Moskva - Schalke 04 (o/u 2.5)   Over    2,50    

Atletico Madrid - Club Brugge          H         1,33

PSV Eindhoven – Inter          U         3,55

Napoli – Liverpool     U         3,60

FC Porto – Galatasaray          U         4,25

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter:

Borussia Dortmund – Monaco

Borussia Dortmund med noe heldig avgjørelse borte mot Club Brugge etter avgjørelse fem minutter før slutt. Lørdag lå laget under 0-2 25 minutter før slutt borte mot Bayer Leverkusen, men slo så til med fire mål. Marcel Schmelzer (f), Ömer Toprak (f) og Shinji Kagawa (mb) stå over med skader mens Mario Götze (mb), Łukasz Piszczek (f) og Jeremy Toljan (f) er usikre til denne kampen. 2-3-tap hjemme og 1-3-tap borte mot Monaco i 2017. Gjestene med syv endringer på laget mot Saint-Étienne fredag, men det endte med ny nedtur og 0-2-tap. Her står Pietro Pellegri (a), Stevan Jovetić (a) og Rony Lopes (mb) over med skader mens Danijel Subašić (k) er usikker. Vi spiller H-en, men også over 2,5 mål til 1,50 i odds kan vurderes.

 

Tottenham – Barcelona

Tottenham ledet til fire minutter gjensto borte mot Inter, men det endte med 1-2-tap. Harry Kane med to scoringer borte mot Huddersfield lørdag. Fortsatt en del problemer i troppen. Her er Serge Aurier (f), Dele Alli (mb), Jan Vertonghen (f), Mousa Dembélé (a) og Christian Eriksen (mb) ute med skader mens Michel Vorm (k) og Hugo Lloris (k) begge er usikre. Barcelona er inne i en grusom periode med to poeng på tre møter med Girona, Leganés og Athletic Bilbao. Sergi Roberto (mb) ble skadet lørdag og er usikker til denne kampen. Fra før er Samuel Umtiti (f) ute i seks måneder. Lionel Messi med hattrick i åpningskampen mot PSV Eindhoven. Vi forsøker U-en til spennende odds.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Borussia Dortmund – Monaco           H         1,37

Tottenham – Barcelona          U         3,75


Tipsfotball

 

Bookietest2019