Champions League: Midtukens tips!

05/03/2019

Våre vurderinger av midtukerunden i Champions League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til midtukerunden i Champions League. Spillene er satt hos Unibet og vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Unibet

Borussia Dortmund - Tottenham (avanserer)            B         1,05

Real Madrid - Ajax (avanserer)         H         1,09

FC Porto - Roma (begge scorer)        Ja         1,58

 

Så går vi over til vårt utvalgte objekt:          

Paris Saint-Germain - Manchester United

Et skadeskutt Manchester United antas å ha prioriteringene i orden når de denne uken skal ut i returoppgjør mot PSG i den franske hovedstaden. Omvendte møte på Old Trafford var Solskjærs eneste egentlige nedtur som United-manager, og klasseforskjellen var så stor at det neppe finnes realistiske muligheter for avansement til kvartfinale i Champions League. Det franske hovedstadslaget ankom Old Trafford uten superstjernene Neymar og Edinson Cavani, og etter Solskjærs suksessrike inntog var det oppriktig håp blant hjemmefansen før kampen ble blåst i gang. Heller enn en jevn batalje endte det med en kamp hvor United skal prise seg lykkelige for å slippe unna med 0-2-tap.

PSG starter kampen med 2-0-ledelse, mens Manchester United ankommer uten sin største stjerne. Paul Pogba ble frustrert over å ha blitt utspilt av laget fra hjemlandet, og midtbanespilleren svarte med å pådra seg et klønete rødt kort helt på tampen. Hans fravær gjør ikke oppgaven enklere for de røde i Paris, og Pogba er ikke eneste fravær for United denne uken. Anthony Martial, Juan Mata, Jesse Lingard, Antonio Valencia, Nemanja Matic, Alexis Sanchez og Ander Herrera hinker alle rundt med skader av ulikt omfang, og det er fortsatt svært usikkert hva slags lag Solskjær makter å stille på bena i Paris. Noen spesiell grunn til å risikere utsatte spillere finnes da heller ikke. Oppgaven med å ta seg videre til kvartfinale er formidabel, mens det i Premier League venter avgjørende oppgaver i kampen om å nå topp 4.

Mens Solskjær og United har flere baller i luften, er det bare én ting som står på prioriteringslista i PSG. I hjemlig Ligue 1 finnes det ikke konkurranse, verken økonomisk eller påfølgende sportslig. Med tolv kamper igjen å spille skiller det 17 poeng ned til Lille på 2.plass, og PSG har da i tillegg kamp til gode på den nærmeste utfordreren. Lørdag ble det knepen seier borte mot Caen, men forskjellen på lagene var større enn målscoren 2-1 antyder. Hele fire ganger smalt det i stolpene rundt Caen-keeper Brice Samba, mens PSG også fikk en scoring annullert for offside. Kylian Mbappe hadde i tillegg to gedigne sjanser som endte millimeter utenfor, men det var uansett Mbappe som dro lengste strå. Unggutten scoret begge mål og troner nå på toppen av de franske toppscorerlistene med 24 fulltreffere fra 21 kamper.

Paris Saint-Germain vinner ligaen som de vil, og oppvisningen på Old Trafford bærer bud om at man denne gang også kan gå hele veien i Champions League. Statistikken før besøker fra United er i alle fall god nok. Seks tidligere besøk fra engelske klubber på Parc des Princes har gitt tre seirer og tre uavgjorte.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Paris Saint-Germain - Manchester United    H         1,50


Tipsfotball

 

Bookietest2019