Cashet inn på Liverpools mirakel

08/05/2019

Selv Jürgen Klopp var skeptisk før kampen, men flere oddsspillere hadde fortsatt troen på et Liverpool-mirakel og de fikk godt betalt.

- 4-0 ga 80 i odds, og vi så flere som jublet bra i sosiale medier tirsdag. Kupongen med 100 kroner i innsats som ga 8000 kroner tilbake er levert av en kunde fra Lørenskog, forteller talsmann Mikael Mellqvist i spilleselskapet Coolbet.com.De levde faktisk greit med 4-0 seier og jubel for vertene.
- Bortsett fra de som prikket 4-0 og Liverpool videre, så var dette god butikk for oss. Vi hadde tapt en god del penger på Barcelona-seier, så det var fint at Liverpool leverte en magisk Champions League-kveld.

Med 80 i odds så hadde heller  ikke bookmakerne særlig troen på storseier.
- Men dette Liverpool-laget spiller fantastisk fotball kombinert med en innsats utenom det vanlige. De løper motstandere i senk. Barcelona fikk aldri ro, og følte helt sikkert at det var en kjempevanskelig motstander. I presspillet er det ikke noe lag i verden som er i nærheten Liverpools nivå. Nå blir de favoritter i finalen også, avslutter Mikael Mellqvist.


Kim Marki

Bookietest2019