Bundesliga for alle penga

12/05/2020

Tysk toppfotball er tilbake til helgen og det er bare å sette seg tilrette. Det blir et fyrverkeri der hatoppgjøret Borussia Dortmund-Schalke 04 er den store rosinen i pølsa.

Fotballelskere og oddselskere kan se frem til en forrykende helg. Dette har vi ventet lenge på og det går definitivt mot lysere tider. Om en måned starter norsk toppfotball også. Bundesliga holder høyt nivå. Det viste Leipzig ved å kjøre over Tottenham 4-0 sammenlagt og da Bayern München vant 3-0 i London mot Chelsea.

Topplagene i denne ligaen står således ikke tilbake for topplagene i noen annen liga. De to nevnte lagene + Borussia Dortmund gjør opp om gullet, selv Borussia Mönchengladbach og Bayer 04 Leverkusen heller ikke kan avskrives helt.

Lad gjerne opp til helgens storkamp med denne videoen 

Tabellen:

Denne helgen er det topp 3 som er de største favorittene. Trippelen Leipzig, Bayern og Dortmund gir ikke mer enn 2.66 i odds hos Coolbet som dominerer oddslistene som vanlig.

Men dette er tre lag som scorer veldig mye og ofte vinner klart, så handikapvarianter kan testes. Bayern har 14 seirer med mer enn 1 mål,  Dortmund 11 seirer med mer enn 1 mål og 12 seirer med mer enn 1 mål.

-1 på de tre topplagene viser denne oddsen, med Coolbet som ener igjen.

Helgens favoritter ser slik ut. Hvor mange tror du innfrir?

Delta i vår konkurranse på Facebook og kanskje vinner du en Haaland-drakt fra Unisportstore.no

Alle oddssammenligninger er hentet fra www.maxgevinst.com - der du kan sammenligne odds på akkurat dine spill og være sikker på at du får best odds.

 


Tips

Bookietest2019