Bonuspodcastens FPL-lag, Gameweek 5:

14/09/2019

I likhet med Solskjær og Lampard håper vi at kontinuitet vil lønne seg og sparer derfor wildcardet en runde til. Men bytte, det skal vi!

Selv om vi har fått en landslagspause smerter det fortsatt å tenke på at vi havnet så vidt under snittet også i runde 4 – med 52 poeng hadde vi 5 poeng opp til gjennomsnittsmannen. Perez (6.2) er en spiller mange allerede har kastet ut. Vi valgte å gi han er sjanse til, men ble belønnet med en benkplass og 0 minutter spilt. Nå er det nok! Vi er godt fornøyde med at det endelig lønnet seg å sitte med to Liverpool-forsvarere. Samlet får vi 18 poeng på Arnold (7.0) og Van Dijk (6.5). Ingen av kapteinsemnene våre leverte stort, men vi hadde allikevel fått 6 poeng mer ved å velge Salah (12.5) eller Kane (11.0) fremfor Sterling (12.1) Alt i alt konkluderer vi med at vi er greit fornøyd med helheten i laget og velger derfor å spare wildcardet vårt. Men et bytte skal vi bruke.

Det bør ikke komme som noen stor overraskelse at det er Perez som må vike plass, og selv om han har sunket litt i pris har vi heldigvis spart oss 0.3 i banken som kommer godt med. Vi vurderer James (6.1), McGinn (5.6) og Mount (6.4). James har vist god form og får tillitt av Solskjær, men fordi Manchester United går inn i et litt tøft program, og fordi vi allerede sitter med Wan-Bissaka (5.5), så lar vi James sitte igjen på perrongen. Aston Villas John McGinn ser ut som en ekte rev – en midtbanespiller som stjeler målpoeng. AVL har scoret i 3 av 4 runder så langt og går inn i et enklere kampprogram med West Ham, Burnley og Norwich i 3 av de 4 neste. Vil du ha en joker så kan McGinn være mannen. Vi går allikevel for et sikrere valg. Chelseas Mount blir vår mann fremover. I likhet med James er dette en ung fremadstormende midtbanespiller som ser ut til å få mye tillitt. Med 2 scorede mål og 4 bounspoeng for et Chelsea som har slitt ser unggutten ut som hel ved.

Til runde 5 går nyervervelsen rett inn på laget. Vi velger også å gå tilbake til 5 bak og håper på at det scores lite mål. Lundstram (4.2) ble hentet inn til forrige runde, men satt på benken da. Denne gangen, hjemme mot Southampton, får han sjansen. Wan Bissaka (5.5) er at han skal være spilleklar, så vi staser på det Heaton (4.5) får tillitt mellom stengene - hjemme mot West Ham. Fremover på banen velger vi å benke Cantwell (4.7) og Dendoncker (4.5) som begge har tøffe hjemmekamper, mens Jota (6.3) får sjansen nok en gang (muligens den siste). Kapteinsbindet denne gangen får Kane. Hjemmekamp mot Crystal Palace bør være grei skuring. Både Salah og Sterling ser også ut som gode kapteinsemner også denne runden. 

Fristen er lørdag kl. 12:30. Lykke til!


Tipsfotball

 

Bookietest2019