Bonuspodcastens FPL-lag, Gameweek 26:

07/02/2020

Noen lag tar en slags vinterferie, men den neste runden starter likevel allerede lørdag 8. februar. Vi sier farvel til Lord Lundstram og ønsker velkommen til to av hans lagkamerater.

Endelig et solid kapteinsvalg! Det gjorde godt etter flere runder med både stang ut, direkte bom og halvveis treff. Over hele fjøla er det kun Liverpool-spillere som leverer for oss, og vi takker Klopp for at han har så forutsigbare laguttak.

Apropos laguttak: Lundstram (5.1) var denne runden vraket til fordel for debutanten Sander Berge (5.0). Vi ønsker Berge alt godt, men akkurat dette svir nok for mange FPL-managere. Flere tar nå ut Lundstram, og vi kaster oss på før prisen raser. I motsetning til Lundstram er Berge korrekt kategorisert som midtbanespiller, så det blir ikke noe direkte bytte der. Men Sheffield United har brukbare kamper framover og imponerer defensivt, derfor vil vi beholde en aksje der. Baldock (5.1) og Stevens (5.1) er nok hetest, men på grunn av lommeboka går vi for O’Connell (4.6).

På midtbanen takker vi Noble (5.0) for fin innsatsen i dobbeltrunden, og tar inn Fleck (5.1) – også han fra Sheffield United. 5 mål og 2 assist hittil i sesongen er på ingen måte uslåelig, men vi anser ham som et bra billig-alternativ som kan levere nå som Sheffield har to fine hjemmekamper på rad.

Ellers merker vi oss at både Leicester og Vardy (9.8) sliter litt med formen. Vi fortsetter å gi tillit til spilleren som tross alt er ligaens toppskårer, men har samtidig øynene åpne for endringer. Vardy til Agüero (12.0) er en mulighet, men krever at vi selger Firmino (9.6) for en billigere spiss. For de vågale kan Manchester Uniteds nyinnlånte Ighalo (6.5) være en slik billigspiss, men ikke si at vi tipset deg om å kjøpe ham!

Salah er blant spillerne som får litt PL-ferie, og vi velger derfor ham som kaptein med bortekampen mot Norwich. Ja, vi ville vel valgt ham uten ferie også, men satser på at friske bein gir enda flere poeng!

Fristen for runde 26 er lørdag kl. 12.30. Lykke til!


Tipsfotball

 

Bookietest2019