Ble ukesvinner i NM i Esport etter ellevill kupong

27/04/2020

46-åring med fulltreffer

Vegard Johannesen (46) var skuddsikker som aldri før da han på siste ukedag klinket inn en kupong med utrolige 56.76 i odds og med det sikret seg ukespremien på 5000 kroner i NM i Esport.

NM i Esport som er en kampanje levert av spillselskapet Coolbet, går nå inn i sin siste uke. Nok en gang kan vi presentere en ny ukesvinner. Vi slo på tråden for å gratulere vinneren:

Noe av det første Vegard Johannesen kan meddele er at han er langt i fra noen ekspert på esport, men at han har blitt fascinert av spillet CS:GO den siste tiden, som forøvrig også er det desidert mest populære spillet å tippe på innen esport:

«Først og fremst hyggelig at dere ringer! Jeg satt å tenke på det etter den kupongen gikk inn i går, at den burde kvalifisert for NM i Flaks kampanjen deres også» sier Johannesen og ler før han fortsetter..

«Jeg gjorde et oppriktig forsøk på å vinne denne uken, og leverte bonger hver dag. I uke 1 ble jeg slått på målstreken, og tenkte kanskje at sjansen hadde gått fra meg. Jeg visste at jeg lå bak i går, og tenkte at jeg måtte ta en sjanse. Det gjorde jeg til gangs og satte opp en kupong med 56.76 i odds. Jeg må innrømme at jeg ble meget overrasket da den satt, det er ikke hver dag de der sitter»

Du sier at du ikke har fulgt veldig med på CS:GO og esport, hvordan har du gjort research på bongene du har satt i løpet av uken?

«Jeg har merket økt interesse for esport, og er medlem i noen facebook-grupper hvor man diskuterer oddstips. Der har jeg fått god innføring, og det har hjulpet meg på veien. Om jeg kan gjøre et levebrød ut av Esport-tipping derimot, er nok ikke veldig realistisk» sier en tydelig fornøyd Vegard Johannesen avslutningsvis.

NM i Esport går altså nå inn i sin siste uke, og ukespremien på 5000 kroner samt sammenlagt-premien på 20.000 kroner er i aller høyeste grad fortsatt i spill. Sjekk utvalget, og meld deg på i dag hos Coolbet!

Kupongen som sikret seieren:


Tips

Bookietest2019