Betaler ut på permanent Solskjær-ansettelse

11/02/2019

En norsk spilltilbyder er så sikker på at Ole Gunnar Solskjær får jobben fast at de betaler ut allerede.

Mandag morgen kom ryktene fra engelske tabloider om at Ole Gunnar Solskjær vil bli ansatt som permanent United-manager, og samtidig har en norsk spilltilbyder bestemt seg for å betale ut gevinst til kunder som har spilt på at så vil skje. 
- Solskjær er jo et prakteksempel på hvordan Manchester United skal fremstå. Han sier de riktige tingene og han får laget til å spille slik Manchester United er kjent for å spille. Det går ikke å velge bort ham nå, sier talsmann Mikael Mellqvist og betaler ut for de som har spilt Solskjær som permanent manager.

- Her bommet vi og undervurderte "lokalkunnskapen" Solskjær har. United undervurderte den også den i mange år, og det er liten tvil om at det har vært skivebom det som kom inn før ham. Skifte ut alt i en vinnende klubb er en elendig resept. Manchester United er på rett vei igjen, sier Coolbets talsmann.

Paris SG i Champions League, Chelsea i FA Cupen og Liverpool i serien. Nå kommer fallgruvene på rekke og rad.
- Dette blir de største testene, men som United har fremstått mot slutten - så tror jeg det er større fallgruver for PSG, Chelsea og Liverpool. PSG skal jo vinne Champions League, Chelsea er i krise og Liverpool tåler ikke poengtap i kampen mot ligagull. For United er det stort sett bare lyst og glede om dagen, sier Mellqvist.

De som har spilt nei på at Solskjær ikke får jobben, har fortsatt sine spill stående hos Coolbet - så det er bare Ja-varianten som er betalt ut.
- Det er bare å gratulere alle som så dette alternativet til 2.45 i odds. Selv jeg som er United-fan tvilte i starten, men etter bare 3-4 kamper så man at dette er United som man kjenner fra Ferguson. Solskjær har godt den riktige skolen og det bør være klart at han fortsetter i sommer. United skal se på forsterkninger og da er det naturlig og viktig å vite hvem som skal lede laget tidlig, avslutter Coolbets talsmann.


Kim Marki

Bookietest2019