Alle ser mot Færøyene

08/05/2020

Det skulle vært nest siste runde i Premier League og drama rundt nedrykk og europacupplasser, men i stedet ser alle norske fotballfans mot Færøyene lørdag 9. mai.

All honnør til TV2 som satser på denne fotballigaen og virkelig har levert en oppkjøring til 20 i stil. Vi gjør oss klare for en forrykende fotballhelg, så får Bundesliga komme etter neste helg.

Hva vet vi om Færøyene:

KÍ ble seriemestre forrige sesong, foran B36. Begge disse to lagene forventes å ligge i toppen også denne sesongen. NSÍ tok tredjeplassen i fjor, seks poeng foran HB og Víkingur som havnet på henholdsvis fjerde- og femteplass, begge med 51 poeng totalt. Den soleklare tabelljumboen var ÍF med kun 6 poeng.

KÍ slapp inn færrest mål (19), fulgt av B36 (23), HB (28), NSÍ (31) og Skála (32). NSÍ var det mestscorende laget med hele 65 mål på 27 kamper.

Du kan faktisk spille Fantasy på denne kuriøse ligaen her:  https://blogg.tv2.no/pl-fantasy/2020/05/07/bli-med-pa-fantasy-faeroyene/  og helgens serierunde ser slik ut:

Kampene ser du på TV2 Sport1 og TV2 Sumo.

HB Torshavn-EB/Streymur

NSI Runavik-HB Tvoroyri

Skala-IF Fuglafjorour

KI Klaksvik-B36

AB Argir-Vikingur

Selvsagt har bookmakerne odds i massevis på denne runden og dette er favorittene i runde 1 i en oddssammenligning.

Vi har også allerede skrevet om ligastarten i Sør-Korea her:  https://tipsfotball.com/artikler/hjem/ligastart-i-sor-korea og de to ligaene danner sammen med ligaen i Hviterussland et gjensyn for Tippekupongen.

Det er en lørdagsklassiker for alle tippere.

Her er helgens 12 favoritter på Tippekupongen i en oddssammenligning.


Tipsfotball

 

Bookietest2019