99 poeng i dobbeltrunden

12/04/2019

Sjekk de beste tipsene for 3. runde av Eliteserien-fantasy!

Gjennomsnittlig poengfangst for alle brukere i Eliteserien Fantasy var på 60 poeng, men igjen var det enkelte spillere som ikke lever opp til forventningene. Hovedsakelig blir laget reddet av riktig kapteinsvalg hvor Eikrem (46 poeng) gir grønne piler.

VIF hadde to skuffende kamper, og Bye (9 poeng) og Stølås (6 poeng) på benken forteller oss at man aldri helt kan stole på hovedstadslagets bortekamper.

Med runde 3 er vi tilbake til normalen, og vi registrerer at prisene begynner å endre seg nå som «Rik onkel»-chippen fjernes fra mange lag. Det er veldig (!) fristende å spille årets første «wildcard», men vi føler fortsatt vi mangler å se an enkelte lag som Sarpsborg 08 og Haugesund, og foretar derfor de to gratis, men nødvendige byttene som er tilgjengelig. Med is i magen beveger vi oss inn på overgangene våre. 

Odd er i form og har nå to hjemmekamper på rad. De hvitkledde har kommet godt ut av startgropene, ledet an av Torgeir Børven som stiger i pris etter sine 3 mål på to kamper. Ut går en målløs Høiland, som så langt har jobbet hardt for at andre Viking-spillere får gode arbeidsforhold.

En av de som nyter godt av Høilands arbeidsinnsats er Ylldren Ibrahimaj, som etter 3 assist og 2 bonuspoeng på to kamper stiger i pris. 23-åringen ligger høyt på antall nøkkelpasninger, og vi forventer at han fortsetter å skape sjanser hjemme mot et usikkert Brann-lag.

Kaptein for runden er hjemmebanehelten fra runde 1, Matthías Vilhjálmsson. VIF er ferdig med to marerittkamper på bortebane, og vil være ivrige etter å slå tilbake mot et Tromsø-lag som sliter defensivt. Vi har igjen ståltro på mannen som i forrige hjemmekamp trumfet gjennom to mål og to tilhørende bonuspoeng. 


Tipsfotball

 

Bookietest2019