2 800 kroner igjen for kaffepenger på underholdningsspill

20/03/2020

En 20-åring fra Nordland la 35 kroner på bordet for litt odds-underholdning. Noen timer senere hadde han 3 000 kroner på spillkontoen sin.

Seks kamper fra NHL hadde Coolbet-kunden skrudd sammen i et artig spill, der innsatsen var satt på behagelige 35.14 kroner. Med en samlet odds på 79.75 kunne Harstad-mannen hente ut 2 802 kroner på sitt geniale underholdningsspill.

Coolbet har de siste to årene vunnet Tips sin store og omfattende bookmaker-kåring i det norske markedet, der den beste oddsen har vært en vesentlig del av begrunnelsen. Det vet norske odds-kunder og benytte seg av når kupongene skal komponeres.

-Veldig ofte finner du våre odds på både favoritter og underdogs som markedsledende, og selv i disse Korona-tider med en alternativ sportsbook er vi best i markedet på veldig mange populære objekter. Jeg tenker det er viktig å ikke leve i den tro at bare du ganger om dårlig odds nok ganger, får du noe som kan kalles god odds. Det er dessverre en myte skapt av norske mediehus som er tunge kommisjonærer for Norsk Tipping, sier talsmann Thomas Måleng hos Coolbet.

Alternativ populær sportsbook
Korona-viruset har stengt ned alt fra landegrenser til næringsliv og store fotball-ligaer verden over. For de som søker underholdning i en ellers stille hverdag, finnes det objekter å satse på i sportsbooken til Coolbet.

Det sorteres nok under alternativ sportsbook, men torsdag kveld kan du for eksempel satse på et bredt utvalg fra toppserien på Haiti, Esports og Telialigaen for å nevne noe. Ellers er det markedsledende odds ute på populære tv-program som Idol og Alle mot 1.

I tillegg til at populære NM i flaks ruller videre i jakten på en ny ukesvinner som kan kamme hjem seierssjekken på 250 000 kroner
-Vi har daglig flere henvendelser på objekt nordmenn ønsker odds på, og de fleste svarer vår oddsavdeling positivt til med å lansere et godt oddsutvalg. Vi er opptatt av at våre kunder skal ha attraktive odds på alt fra lokale til internasjonale arenaer, avslutter talsmann Thomas Måleng i Coolbet.

 

 


Tips

Bookietest2019