Premier League: Helgens tips!

18/10/2019

Våre vurderinger av 9. runde i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 9. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Everton - West Ham United  H         2,00

Chelsea - Newcastle United  H         1,32

Aston Villa - Brighton & Hove Albion         H         2,38

Wolverhampton Wanderers – Southampton U         3,70

Bournemouth - Norwich City            H         1,74

Tottenham – Watford H         1,44

Crystal Palace - Manchester City      B         1,26

Manchester United - Liverpool (o/u 2.5)      Over    1,76

Sheffield United – Arsenal     B         1,96

Så går vi over til vårt utvalgte objekt

Leicester-Burnley: Brendan Rodgers var naturlig nok skuffet etter overtidstapet på sin tidligere hjemmebane, men Leicester-bossen fikk i det minste levert nok et bevis for at The Foxes vil være med i kampen om topp 4 hele veien inn. Først fem minutter på overtid lyktes Liverpool å sikre seieren, og Rodgers mente han egne spillere hadde fortjent bedre enn som så.

Rodgers ankommer helgens ligarunde med skadefri stall, men litt grums finnes naturligvis. James Maddison (som ganske sikkert blir friskmeldt til møtet med Burnley) tok seg en omdiskutert bytur etter å ha meldt forfall til landskamp for England, mens Jamie Vardy som kjent har en smule trøbbel med sin bedre halvdels eskapader på sosiale medier. Intet av dette skal uansett rokke ved hjemmelagets favorittstempel.

At Leicester skulle kapre poeng nok til å ta plass i topp 4 er ingen overraskelse, men at Burnley etter åtte kamper bare skulle være bare to poeng bak Rodgers’ menn var ikke like enkelt å tippe. Sean Dyche og hans menn er virkelig i ferd med å ta revansj etter forrige sesongs nestenulykke, og 1-0-seieren mot Everton var bare nok et bevis for at det tas steg i riktig retning. Dyche beholder uansett begge ben på jorda.

Hendrick har levert to scoringer fra sine to siste Premier League-kamper, like mange som han produserte på de 30 foregående.

 

SPILLET

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Leicester City – Burnley        U         4,20    


Tipsfotball

 

Bookietest2019