- Vi kan slå Barcelona

29/11/2018

Mauricio Pochettino har på ingen måte gitt opp drømmen om avansement før den siste testen på mektige Camp Nou.

Etter to strake Champions League-triumfer, lever Tottenhams drøm om avansement i Champions League videre. Onsdag kveld ble Inter slått 1-0 på Wembley, og dermed står londonerne og italienerne med like mange poeng i gruppe B, men Tottenham ligger foran Inter på grunn av flere scorede mål og likt i innbyrdes oppgjør.

I den sjette og siste gruppespillkampen om snaue to uker, reiser Tottenham til Camp Nou, for å møte Barcelona, som allerede er klare for neste runde, mens Inter tar imot PSV hjemme i Milano. Tottenham er nødt til å matche italienernes resultat eller bedre for å gå videre til åttedelsfinalen, men Tottenham-sjef Mauricio Pochettino tror laget hans kan slå Lionel Messi og kompani.

- Alt er mulig i fotball. Vi har stor respekt for Barcelona, de er et av de beste lagene i Europa. Det vil bli så vrient, men vi har troen på at vi kan vinne. Vi må være på vårt aller beste for å ha en mulighet. Dessuten må vi ha friske bein, og forhåpentligvis, ingen skader, sa Pochettino etter gårsdagens triumf på Wembley.

Det er imidlertid ikke før om snaue to uker – nå rettes alt fokus mot helgens London-derby mot erkerivalen Arsenal.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019