Solari blir Real Madrids neste manager

13/11/2018

42-åringen kommer, etter alle solemerker, til å få jobben som Real Madrids manager på permanent basis.

Santiago Solari ble ansatt som midlertidig manager i den spanske storklubben 29. oktober, etter at Julen Lopetegui fikk sparken. Lopetegui måtte rydde kontoret sitt på Santiago Bernabeu etter en katastrofal åpning på sesongen, men etter at Solari kom inn, har ting begynt å gå bedre. Mye bedre.

42-åringen har ledet klubben i fire kamper, noe som har gitt fire triumfer og 15-2 i målforskjell. Det er den beste starten noen manager har gjort i klubbens stolte og suksessrike historie, og nå bekrefter det spanske fotballforbundet at de har mottatt Solaris kontrakt av Real Madrid, selv om hovedstadsklubben ennå ikke har kommet med en offentlig bekreftelse.

Spanske regler sier at en manager kan ikke være ansatt på midlertidig basis i mer enn to uker, så Real var nødt til å gi Solari, eller en annen, den ledige jobben. Dermed får den tidligere kantspilleren muligheten til å lede klubben han spilte for i sine glansdager til suksess.

Til tross for Real Madrids uvanlig svake start på sesongen, har de fortsatt los på tabelltoppen. Los Blancos ligger på sjetteplass i La Liga, men kun fire poeng bak ledende Barcelona.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019