Selvsikre engelskmenn

27/06/2019

Phil Nevilles løvinner strutter av selvtillit før kveldens kvartfinale mot Norge.

Mens hele Norge gleder seg til kveldens kvartfinale mot England, er det selvsikre løvinner som stråler av selvtillit før møtet med våre beste kvinner. Phil Nevilles spillere tok seg til semifinalen i både VM 2015 og EM 2017, og kun Norge står i veien for å gjenta den prestasjonen enda en gang.

England forventes å ha med seg hele 20 000 supportere på tribunen i Le Havre kveld, og engelskmennene er også knepne oddsfavoritter før kveldens dramatiske kvartfinale. Norge kom som kjent hit ved å slå ut Australia på straffesparkkonkurranse i åttendelsfinalen, mens England slo ut et svært usportslig Kamerun. Og skal man dømme ut i fra Phil Nevilles kommentarer, skulle man nesten tro at landslagssjefen har innkassert seieren mot Norge på forhånd.

- Vi er det best forberedte laget og det mest motstandsdyktige laget. Jeg tror ikke vi har nådd vårt fulle potensiale ennå, og vi har gode sjanser til å gjøre det på torsdag. Vi har en gjeng med utrolige mennesker i troppen, som er nøyaktig der de ønsker å være og der de har drømt om. Dere vil få se det på banen, sier en usedvanlig selvsikker Phil Neville til fremmøtt presse i Frankrike.

Norge på sin side har intet å frykte ifølge landslagssjef Martin Sjögren, og de norske heltene skal altså forsøke å temme de engelske løvinnene i Le Havre. Dramaet har avspark klokken 21.

England er kveldens oddsfavoritt, mens det på norsk seier tilbys fra 3,45 (Betsafe) til 3,75 (Coolbet).

 


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019