Ryktebørsen 25. juli

25/07/2020

Gjør comeback som trener

Sergio Romero fra Manchester United til Everton

Sergio Romero skal være frustrert over at han ikke får flere sjanser i Manchester United uansett hvor mange tabber David De Gea gjør. 33-åringen linkes nå til både Everton og nyopprykkede Leeds.

Sannsynlighet: Under middels

Kilde: ESPN

 

Victor Osimhen fra Lille til Napoli

Victor Osimhen ble hentet fra belgisk fotball til Lille i fjor sommer. Etter 18 mål på 38 kamper ser turen nå ut til å gå videre. Napoli skal ha blitt enig med Lille om en overgangssum på 60 millioner euro.

Sannsynlighet: Over middels

Kilde: Guardian

 

Ledley King som assistent i Tottenham

Tidligere Tottenham-kaptein Ledley King kan gjøre comeback i klubben som trener. Han skal være i forhandlinger med klubben om å bli en del av Jose Mourinhos team.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Telegraph

Said Benrahma fra Brentford til West Ham

Said Benraham er ønsket av en rekke Premier League-klubber. I dag er det David Moyes’ West Ham som linkes til 24-åringen hos Brentford.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Times

 

Kingsley Coman fra Bayern München til Manchester United

Jason Sancho er fortsatt mål nummer en for Manchester United, men hvis man ikke blir enig med Dortmund så skal Bayern Münchens Kingsley Coman være et alternativ. 24-åringen skal være tilgjengelig etter at Leroy Sané ankom Tyskland.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: The Athletic

 

Dominic Vinicius fra Beijing Enterprises Group FC til Vejle Boldklub

Dominic Vinicius er den dyreste spilleren Vejle noen gang har solgt i 2018. Nå har man rykket opp til Superligaen og ønsker å hente den brasilianske stjernen tilbake. Utfordringen er at 25-åringen i mellomtiden har blitt vant til kinesiske lønninger.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: TV 2 SPORT

 

Tailson fra Santos til FC Midtjylland

De danske mesterne har hatt suksess med å hente spillere fra Brasil. Nå er det Tailson fra Santos man har forhørt seg om. 21-åringen står med ett mål på 14 kamper i Brasil.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Gazeta Esportiva

 


Tipsfotball

 

Bookietest2019