Ronaldo klar for United-retur

27/09/2018

Med bare én kamps suspensjon etter utvisningen mot Valencia, er Cristiano Ronaldo klar for en emosjonell retur til Old Trafford.

- CEDB (UEFAs disiplinærpanel) har bestemt seg for å suspendere Juventus-spilleren Cristiano Ronaldo i én kamp i regi av UEFA, og vil etter det være klarert for spill, skriver UEFA i en pressemelding.

Ronaldo ble utvist etter å havnet i tumulter med Valencia-spilleren Jeison Murillo, og det ble dermed en ulykkelig Europa-debut med Juventus for 33-åringen. Utvisningen var Ronaldos første røde kort i Champions League på 15 år.

Det var en gråtkvalt Ronaldo som forlot Mestalla, og portugiseren regnet trolig med at den emosjonelle returen til Old Trafford glapp der og da. Men, som følger av UEFAs beslutning, må Ronaldo kun sone neste ukes Champions League-oppgjør mot Young Boys, og dermed står han klar til å entre Old Trafford-matta nok en gang når Juventus ankommer Manchester 23. oktober. Ronaldo scoret 118 mål på 292 kamper for de røde djevlene, og vant til sammen fem titler på de seks årene han spilte for klubben han vender tilbake til om noen uker.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18