Real Madrid-president nekter å spille i USA

24/09/2018

Det skal spilles én La Liga-kamp på amerikansk jord de neste 15 sesongene, men det blir uten Real Madrid, slår klubbens president kategorisk fast.

La Ligas avtale med medieselskapet Relevent har vekket oppsikt. Den 15 år lange avtalen slår nemlig fast at én kamp i den spanske toppdivisjonen skal spilles i USA i hver av de sesongene avtalen gjelder. Denne sesongen er Barcelona og Girona tiltenkt å møte hverandre i Miami, uten at noen av klubbene virker å ha spesielt lyst.

Lyst har i hvert fall ikke Barcelonas erkerival, Real Madrid. Både det spanske fotballforbundet og spillerforeningen har vært kritiske til La Ligas samarbeid med Relevent, og Madrids president, Florentino Pérez, er ikke bare lunken til at klubben hans skal spille en ligakamp på amerikansk jord: Han nekter.

- Vi kommer ikke til å dra til USA. Jeg vet ikke hvem som har interesse av å spille der, men det er i alle fall ikke i klubbenes eller supporternes interesser. Vi kategorisk nekter, slår den mektige presidenten fast ifølge spanske medier.

Real Madrid har fått en god start på sesongen, og deler tabelltoppen sammen med Barcelona, etter at begge lagene har tatt 13 poeng på de fem første kampene. Onsdag står Real Madrid overfor en formidabel utfordring når Sevilla venter på bortebane.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18