Pogba ser frem til Juve-retur

07/11/2018

Franskmannen returnerer i kveld til klubben der han slo igjennom som en av Europas beste midtbanespillere.

Manges øyne vil i kveld være rettet mot Allianz Stadium, når Juventus tar imot Manchester United til skikkelig fest i Champions League. Lange møttes som kjent for to uker siden, og da var italienerne flere hakk hvassere enn United, og selv om den gamle dame vant bare 1-0, kunne og burde seiersmarginen vært langt større. Nå skal lagene møtes i Torino, og for Paul Pogba betyr det en retur til stedet der han for alvor slo igjennom fotballspiller.

Franskmannen forlot som kjent Manchester United til fordel for Juventus i 2012, og på fire år i Torino, skapte Pogba seg et navn som en av Europas, om ikke verdens beste midtbanespillere. Nå ligger alt til rette for en følelsesladet anledning i Torino.

- Det vil være masse følelser involvert når jeg drar tilbake dit. Jeg ser på Allianz som mitt stadion. Jeg vet at jeg er hjemme når jeg er på Old Trafford, men jeg føler meg også veldig hjemme når jeg er tilbake i Juve. Uansett, så kommer vi for å spille en kamp i Champions League, vi er ikke der på sightseeing. Det vil bli en tøff og veldig emosjonell kamp, særlig for meg, insisterer Pogba overfor UEFAs hjemmesider.

Kveldens storkamp betyr dessuten nok et møte med gamleklubben for Cristiano Ronaldo. Den portugisiske stjernen gikk målløs av banen på Old Trafford for to uker siden, men det tror ikke Juve-sjef Massimiliano Allegri vil være tilfelle i kveld.

- Han vil score på onsdag, slår Allegri enkelt og greit fast ifølge italiensk og engelsk presse. Svaret får vi senere i kveld. Ronaldo har scoret syv mål og lagt opp til fem på totalt 13 kamper i sin hittil korte Juventus-karriere.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019