Onsdagens fotball

03/06/2020

Fotballen åpner opp mer og mer. Onsdag kan vi glede oss over fotball fra blant annet Østerrike, Tyskland, Portugal og mer enn ti andre land også.

Neste uke kommer Spania i gang og uken etter er det full rulle i Norge og England. Det er gladsommer for fotballelskere.

Onsdag har vi én kamp i Bundesliga. Werder Bremen mot Eintracht Frankfurt. To lag som har skuffet i årets serie. Frankfurt skulle være med i toppen, men parkerer på 12. plass og er kun 7 poeng foran Werder Bremen, som ligger på nedrykksplass. Med tap her, så er Frankfurt rett inn i bunnkampen.

Gjestene med opptur sist og sterk seier borte mot Wolfsburg. 1-1-2 etter gjenstarten, mens Werder har 2-1-1. Begge seirene på bortebane da. Dette lukter jevnt.

I Østerrike er det gjenstart av toppdivisjonen og utgangspunktet før seriestart var at LASK Linz leder 3 poeng foran Salzburg, men serielederen har på kontroversielt vis trent ulovlig under Covid 19-perioden og fått poengstraff på 6 poeng, så da er Salzburg faktisk 3 poeng foran.

Det ble også en bot på 75000 Euro (cirka 800.000 kroner) for klubben som har igjen et returoppgjør mot Manchester United i Europa League også (men med stortap i første kamp er sjansene minimale der). De er likevel storfavoritter hjemme mot Hartberg, mens Salzburg naturligvis også er favoritter mot Rapid Wien, men ikke like store. Spennende med gullkamp er det uansett.

I Portugal er det oppstart igjen med serieleder Porto i aksjon. Porto leder med 60 poeng mot Benficas 59. Onsdagens bortekamp mot Famalicao er dog ikke den letteste med gjestene på 7. plass og sterke 6-3-3 på eget gress.

Totalt har du 10 kamper (se oddsoversikt under) å velge fra gode ligaer i Europa onsdag med litt fokus til Polen også med satsingen til Nettavisen med å vise kamper fra den serien.

Spesielt interesserte vil også finne kamper fra Albania, Makedonia, Estland, Serbia, Syria, Kosovo, Israel, Armenia, Tsjekkia og Costa Rica.


Tips

Bookietest2019