Ole Wasenius leder Norgesmesterskapet i odds

18/11/2019

En trippel rigget for listetoppen ble Ole Wasenius sitt siste forsøk på å vinne uke 1 av NM i odds. Moss-mannens odds-bong sendte han på fotballtur til sommerens EM og ut i uke 2 som leder.

47-åringen meldte seg på til Norgesmesterskapet i odds allerede åpningsdagen, og lyktes med å få inn sin første kupong. Så kom det gevinsttørke, før gode råd ble som dyrest i det målsnøret for første konkurranseuke nærmet seg. 

Ole Wasenius skrudde sammen en kupong som var motivert av Odd Magne Bogsveen sin solide ledelse på 45.83. 
- Jeg fikk inn første bongen, og lå på 2 plass etter dag 1. De neste dagene prøvde jeg meg på kamper som jeg hadde veldig tro på. Jeg la meg konsekvent på 3 kamper på alle lappene. Oddsen lå på mellom 5 og 10 på disse triplene. Her røyk jeg på alle helt frem til søndag. Da var planen å gå all in. Jeg fant 3 kamper jeg hadde veldig tro på. Bulgaria-seier, over 3.5 mål mellom Kosovo og England samt Wycombe-seier. Da så jeg at Wycombe hadde for lav odds, så jeg fant en kamp i Brasil som flere av avisene hadde tro på. Totalt ga  det nok odds til at jeg gikk forbi, forteller Ole Wasenius. 

Populært odds-NM 
Det er Tips og spillselskapet Coolbet som arrangerer årets NM i odds. Det går over 4 uker, der den med høyest odds sammenlagt blir Norgesmester. Det er mulig å levere en daglig kupong, og odds slåes sammen totalt etter fire uker. Norgesmesteren får fete premier og en sjekk på 25 000 kroner.
I tillegg kåres det fire ukesvinnere, der den med høyest odds den uken vinner tur for to til EM2020. 

Det var denne premien Ole Wasenius vant i uke 1, og Moss-mannen sitter dermed i førerposisjon ut i konkurranseuke 2. 397 nordmenn har så langt meldt seg på i mesterskapet. 

Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på, og 49.62 i odds er ikke nok til å vinne NM sammenlagt. Dermed ligger det fortsatt tre flotte ukespremier i potten. I tillegg til NM-tittel, vinnersjekk og andre premier. 

-NM i odds er et populært konsept, og vi har merket stor interesse rundt mesterskapet den første uken. Den andre konkurranseuken starter samtidig som Kommunepoker ruller ut sesong 3 i Østfold, Buskerud og Akershus. Det er Norges største pokerturnering, og et konsept som passer for alle uansett ferdighetsnivå. 10 euro er innkjøp, og du kan vinne en drømme-pokerreise til Tallinn, sier talsmann Thomas Måleng i Coolbet. 

 

 


Tips

Bookietest2019