Mourinho hyller ballgutt

27/11/2019

Den nye Tottenham-sjefen var i kjempehumør etter at Spurs sikret avansement til neste runde i Champions League.

Tottenham trengte bare å slå Olympiakos hjemme for å sikre billett til åttendedelsfinalen, men den oppgaven virket ikke like enkel på stillingen 0-2. Londonerne slo imidlertid grusomt tilbake og vant til slutt 4-2, blant annet takket være en årvåken ballgutt. For på stillingen 1-2, reagerte ballgutten lynraskt og ga ballen til Serge Aurier, som kastet ballen til Lucas Moura. Brasilianeren fant Harry Kane, som utlignet til 2-2, og derfra og ut var det aldri i tvil om hvem som skulle stå igjen som seierherrer.

Dermed kan Spurs senke skuldrene før gruppespillfinalen mot Bayern München i siste runde, og José Mourinho, som har vært et eneste stort glis etter at han tok over Tottenham, hyllet ballguttens reaksjonsevner etter kampslutt.

- Jeg elsker intelligente ballgutter, slik jeg engang var. Jeg var en briljant ballgutt som barn. Og denne gutten var i kveld briljant. Han leser kampen, forstår spillet og leverte en viktig assist. Jeg prøvde å invitere ham i garderoben for å feire med laget etter kampen, men han forsvant, sier sier Spurs-sjefen til BT Sport.

Dermed står portugiseren med to seirer av to mulige i sin nye Spurs-karriere, og neste oppgave venter på lørdag når Mourinho får sin hjemmedebut i Premier League som Tottenham-manager, når Bournemouth tar turen til Nord-London.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019