Mourinho: - Alle lag vil frykte oss

12/12/2019

Tottenham-sjefen tror Spurs vil bli en formidabel motstander i Champions Leagues utslagsrunder i februar.

For tredje sesong på rad endte alle de fire Champions League-lagene å ta seg videre fra gruppespillet. Dermed blir Liverpool, Manchester City, Chelsea og Tottenham alle å se i bollen når åttendedelsfinalen skal trekkes på mandag. Tottenham og Chelsea endte på andreplass i sin gruppe, og dermed kan de også vente seg den tøffeste motstanderen i åttendedelsfinalen, siden de skal møte et lag som endte på førsteplass i sin gruppe. Spurs-sjefen Mourinho er imidlertid ikke spesielt bekymret.

- Jeg tror ikke de lagene som endte på førsteplass vil ønske å møte oss. Jeg synes vi er et av de sterkeste lagene fra den andre gruppa. Når vi kommer til februar, så vil jeg kjenne spillerne mine mye bedre, og de vil forstå meg bedre. Vi har ytterligere to måneder å jobbe sammen, og jeg tror vi vil være mye bedre forberedt, sa Mourinho etter 1-3-tapet for Bayern München onsdag kveld.

Tottenham stilte med et nokså reservepreget mannskap i München, og londonerne var også klare for sluttspillet før gårsdagens kamp. Mandagens trekning vil skje klokken 12 i Nyon, Sveits. Følgende lag er klare for sluttspillet:

Pott 1
PSG (Vinner i gruppe A)
Bayern München (Vinner i gruppe B)
Manchester City (Vinner i gruppe C)
Juventus (Vinner i gruppe D)
Liverpool (Vinner i gruppe E)
Barcelona (Vinner i gruppe F)
RB Leipzig (Vinner i gruppe G)
Valencia (Vinner i gruppe H)

Pott 2
Real Madrid (Toer i gruppe A)
Tottenham (Toer i gruppe B)
Atalanta (Toer i gruppe C)
Atlético Madrid (Toer i gruppe D)
Napoli (Toer i gruppe E)
Dortmund (Toer i gruppe F)
Lyon (Toer i gruppe G)
Chelsea (Toer i gruppe H)

Lagene fra pott 1 kommer til å spille returoppgjøret på hjemmebane. Lag fra samme nasjon eller samme gruppe fra gruppespillet kan heller ikke bli trukket mot hverandre i den første utslagsrunden.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019