Klart best i hele Europa

03/05/2019

Premier League, La Liga og Serie A har samme fellesnevner med Eliteserien og Obosligaen. En og samme spilltilbyder tilbyr best odds.

Innspurt i de største europeiske ligaene denne helgen, og oddsammenligningene viser at spilltilbyderen vi kåret til den beste for norske kunder, Coolbet, gir deg mest igjen for pengene. Selskapets talsmann er ikke overrasket. 

- Vi sammenligner odds hver helg og er ikke overrasket over at vi igjen er best, sier talsmann Mikael Mellqvist til Tips.
- I mars satte vi ny rekord i antall aktive norske kunder, og den rekorden levde kun en måned, Det viser at flere og flere nordmenn velger Coolbet og de som først kommer hit forblir lojale. Det er vår strategi. Å ha samme gode tilbud hele tiden, i stedet for lokketilbud.

Vi brukte oddssammenligningssiden Maxgevinst som enkelt lar deg velge dine spill, og så se hvilket selskap som har best odds.
Under ser du Premier League-favorittene i runde 37.

Og i mange tilfeller så øker forskjellen på Coolbet til de andre på kampdagen.
- Vi har jo en Match Of The Day med 100% i tilbakebetalingsprosent hver dag. Den er ikke med i de fleste oversiktene her, og er noe våre kunder setter stort pris på, sier talsmann Mikael Mellqvist.

Vi går videre med Serie A der Coolbet også har best odds (se bildet under) på en spennende helg med derby i Torino blant annet.

 

I Spania er det mange jevne kamper på oddslistene (se bildet under), men her er Coolbet i egen klasse på oddsen.
Er det her vi får den mest scoringsrike kampen i helgen?

 


Tips

Bookietest2019