-Jeg foretrekker Wales

16/11/2019

Gareth Bale føler seg mer komfortabel i det walisiske landslaget enn i Real Madrid.

Gareth Bale, en gang verdens dyreste fotballspiller, har de siste årene hatt synkende stjerne i Madrid. Verken fans eller trenere har lenger tiliiten de engang hadde til den tidligere Tottenham-spilleren. Ryktene om retur til Premier League har versert i flere år, men fortsatt er den anvendelige angriperen å finne i La Liga. 

Den siste måneden har Bale (atter en gang) meldt seg skadet og utilgjengelig, og spansk presse spisset da naturligvis blyantene da han likevel reiste til landslagsoppdrag med sine walisiske lagkamerater. Hovedpersonen er bare glad for å være hjemme.

-Jeg trives så utvilsomt best med landslaget. Brorparten av spillerne her har holdt sammen siden U17-nivå. Det føles som å spille ball med kameratene på løkka, og det er befriende. Jeg prater mitt morsmål, og føler meg veldig komfortabel, innrømmer 30-åringen før lørdagens viktige kvalifiseringskamp mot  tabelljumbo Aserbajdsjan.

Wales må vinne både denne, og tirsdagens kamp mot Ungarn for å kunne avansere til sluttspill. To seirer er imidlertid ikke nok, da man også er avhengig av at Slovakia avgir poeng fra en av sine siste to kamper. 


Kim Marki

Bookietest2019