- Jeg blir aldri Barca-sjef

02/10/2018

Mauricio Pochettino gjør seg klar til storfint besøk av Barcelona, og insisterer på at han aldri kunne trent katalanerne.

Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, er en ettertraktet mann. Argentineren har gjort underverker for både Southampton og Tottenham etter at han ankom Premier League. Spurs spiller sin andre strake sesong i Champions League, men tapet mot Inter for tre uker siden har ført londonerne i en prekær situasjon. For ikke å sakte akterut i den knalltøffe gruppa, bør helst alle poengene bli igjen på Wembley når Lionel Messi og kompani kommer på besøk i morgen kveld.

Kampen vil helt sikkert bli ekstra spesiell for Spurs-sjefen. Pochettino har tidligere både spilt og trent for Barcelonas byrivaler Espanyol, og 46-åringen har flere ganger blitt linket til en retur til spansk fotball. Men, hvis Pochettino en gang vender tilbake til spansk jord, vil det i så fall ikke være for å overta morgendagens motstander, Barcelona.

- Det motiverer meg å møte Barcelona, ettersom jeg anser meg som Espanyol-fan og har bodd så mange år i byen. Det er krystallklart at jeg aldri vil ta over dem. Min og deres stier er forskjellige og i motsatt retninger. Det vil være umulig å trene dem, fastslår Spurs-bossen overfor den spanske storavisen Marca.

Hugo Lloris kan gjøre comeback i Spurs-buret etter å ha stått over de seks siste kampene med en lårskade. Tottenham må derimot unnvære Serge Aurier, Jan Vertonghen, Mousa Dembelé, Dele Alli og Christian Eriken når Barcelonas stjernegalleri marsjerer utpå Wembey-matta.

 


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18