Hvem tar over Bayern München?

04/11/2019

José Mourinho og Arsène Wenger er blant de heteste kandidatene til å ta over den tyske storklubben.

Niko Kovac ble nærmest umiddelbart avskjediget etter at Bayern München tapte hele 1-5 mot Eintracht Frankfurt i helgen. Det var Bayerns verste nederlag på hele ti år, og slikt hører selvsagt ingensteds hjemme blant det mektige hierarkiet på Allianz Arena. Jakten på klubbens neste manager er allerede i gang, og det er ikke mangel på stjernestøv blant kandidatene som nevnes.

Spillselskapet Unibet tilbyr odds på hvem som blir klubbens neste manager, og José Mourinho er spilltilbyderens store favoritt. Portugiseren gis to i odds på å ta over tømmene for de regjerende tyske seriemesterne, mens assistenttrener Hansi Flick er nestemann på lista med fem i odds. Deretter følger, ikke helt uventet, Max Allegri og Erik ten Hag med henholdsvis seks og syv ganger pengene.

Men, kan hende litt overraskende, nevnes Arsène Wenger som en av de heteste kandidatene. Franskmannen har vært arbeidsledig siden han forlot Arsenal i fjor sommer, og til tross for en moden alder på 70 år, har Wenger gjentatte ganger varslet at han ønsker å fortsette å jobbe som fotballtrener.

Bayern München ligger for øyeblikket på fjerdeplass på tabellen i Bundesligaen, fire poeng bak ledende Borussia Mönchengladbach. En annen som nevnes som en sterk utfordrer til trenerjobben, er RB Leipzigs sportsdirektør, Ralf Rangnick.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019