Her er helgens fotball: Vinn gavekort!

05/06/2020

Fullpakket fotballprogram for helgen


Programmet er fint og de kommende ukene blir det fullspekket. Vi har en herlig tid i vente, og vi feire med å kjøre konkurranse på vår Facebook-profil

Bundesliga er den gjeveste ligaen som det kjempes om tre poeng i, men i tur og orden så starter La Liga, Premier League og Serie A opp de neste ukene.
I Tyskland er det mange godbiter i helgen og det starter med Freiburg mot Borussia Mönchengladbach fredag kveld. Vertene med svake 0-2-2 etter at fotballen startet igjen, men tre siste hjemme mot Gladbach har gitt ni poeng etter henholdsvis 3-1, 1-0 og 3-1.

Lørdag er det Borussia Dortmund mot formlaget Hertha Berlin, mens Bayern München har en tøff oppgave borte mot Bayer Leverkusen. Det gir en herlig fotballdag med begge kampene på TV.

Oddssammenligning viser at Coolbet topper igjen foran NordicBet. I bunnen som vanlig Norsk Tipping, mens Comeon er dårligst av selskapene som kalles "utenlandske"

Bundesliga utgjør mye av tippekupongen til Norsk Tipping med åtte kamper og de fire siste fra Danmark. En oddssammenligning fra Maxgevinst.com gir følgende resultat på Tippekupongen. Coolbet klart best foran NordicBet - ComeOn i bunnen sammen med Norsk Tipping.


Akkurat Superliga i Danmark blir den store søndagsunderholdning med full runde og syv kamper. Oddssammenligningssiden Maxgevinst gir hakk i plata med Coolbet i topp foran NordicBet og ComeOn i bunnen sammen med Norsk Tipping.

Men det spilles mer toppfotball. Portugal byr på kamper fredag, lørdag og søndag. Der var det mange overraskelser i midtuken, så får vi se om favorittene innfrir i helgen. Maxgevinst viser dette på helgens favoritter. Coolbet i topp også her, mens Guts er nummer 2. ComeOn og Norsk Tipping i bunnen av en lang liste med spillselskap.

En god nyhet er at Hellas starter opp igjen etter Covid 19-pause i helgen med 6 kamper. Olympiakos med uhyre sterke 20-6-0 i første del av sesongen, men møter serietoer PAOK i åpningen. Den tilsvarende kampen vant Olympiakos i februar med 1-0 etter et selvmål, men i cupen i mars vant PAOK 3-2. Den pussige statistikken på siste 6 mellom topplagene her viser med PAOKs øyne: 0-3, 2-0, 0-3, 3-1, 0-1 og 3-2. De vinner altså annen hver gang, og Olympiakos vinner bare når de holder nullen. Så får vi se om de statistikkene holder denne gangen.

PAOK er oddsfavoritter. Oddssammenligningssiden Maxgevinst viser det samme. Coolbet klart best. ComeOn klart i bunnen på favorittene sammen med Unibet.

Østerrike var tilbake med mange kamper i midtuken og har seks kamper fordelt på lørdag og søndag. Topplagene LASK Linz og Red Bull Salzburg er begge favoritter på bortebane. Oddssammenligningen viser på nytt at Coolbet har best odds på favorittene, og er helt overlegne med 65,70 i odds foran Bethard med 49,46. I bunnen ComeOn og Norsk Tipping.

Nettavisen viser polsk fotball og Ekstraklassa og her er det hele 8 godbiter i vente denne helgen. To kamper fredag, tre lørdag og tre søndag gir en herlig fotballhelg. Les mer om Nettavisens satsing her:  https://www.nettavisen.no/sport/fotballen-er-tilbake-nettavisen-viser-ekstraklasa/3423967216.html  Oddsen her blir litt hakk i plata. Coolbet klart foran alle andre. ComeOn i bunnen med Norsk Tipping. Du sjekker hvem som betaler best på dine spill enkelt på www.maxgevinst.com

Helt til slutt viser vi bare noen andre ligaer for å vise omfanget av kamper som går denne helgen. Det er en herlig tid for fotballelskere igjen.

Tsjekkia:

Hviterussland:

Kroatia:

Ukraina:

Og vi kunne gjort listen enda lengre, men nevner at du fortsatt kan se kamper fra Færøyene på TV2/TV2 Sumo, Estland er i gang, Slovenia er i gang, Ungarn er i gang og Sør-Korea spiller fortsatt.

God fornøyelse!

Tips

Bookietest2019