- Fordel for Liverpool

17/12/2018

Tidligere storscorer og Liverpool-ambassadør tror og håper scouserne har en fordel i Champions League-møtet med Bayern München.

Det ligger an til noen durabelige oppgjør når Liverpool og Bayern München barker sammen i åttendedelsfinalen i Champions League. De helrøde surfer på en vanvittig medgangsbølge og topper Premier League, mens tyskerne ligger særdeles uvant til på tredjeplass i Bundesliga. Men, Bayern har en tradisjon og historie i Europa, som overgår de fleste storklubber og vil gi Jürgen Klopps menn en formidabel test. Men, Liverpools tidligere toppscorer og nå klubbambassadør, Ian Rush, håper det faktum at Klopps fortid i tysk fotball skal gi klubben en fordel.

- Det er en veldig farlig trekning. Bayern München er en fantastisk klubb. Men, jeg er sikker på at Jürgen kjenner til alt som er verdt å vite om tyske lag, og forhåpentligvis er det en fordel for oss. Klopp har fått laget til å spille for hverandre. Vi er mye sterkere enn vi var forrige sesong, advarer Rush ifølge Sky Sports.

Og det er ikke bare de nøytrale som gleder seg til oppgjørene mellom to av Europas mestvinnende klubber. For etter at trekningen var klar i formiddag, tok turneringens toppscorer, Robert Lewandowski, til Twitter for å uttrykke sin entusiasme over prospektet å møte Liverpool i neste runde.

- Det kommer til å bli et fantastisk slag. Kom igjen, Bayern, vi kan klare det! skriver Bayern Münchens toppscorer på sin Twitter-konto.

Det første oppgjøret vil bli spilt på Anfield tirsdag 19. februar, mens returkampen på Allianz Arena finner sted onsdag 13. mars.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18