Firmino tvilsom mot Bayern

18/02/2019

Problemene tårner seg opp for Liverpool i forkant av toppoppgjøret mot Bayern München i morgen kveld.

Liverpool tar imot Bayern München til en durabelig åttendedelsfinale i Champions League i morgen kveld. Engelskmennene er ute etter å skaffe seg et godt utgangspunkt før returmøtet i München om tre uker, men sliter med tunge fravær før det braker løs på Anfield tirsdag kveld.

Midtstopper Joe Gomez er som kjent langtidsskadet, og det er også godt dokumentert at stopperkjempen Virgil van Dijk må stå over i suspensjon. Det er i tillegg usikkert om Dejan Lovren rekker kampstart, og dermed ser det særdeles tynt ut i midtforsvaret.

Mandag kveld ble vondt verre for Liverpool, da nyheten om at også Roberto Firmino er tvilsom til morgendagens duell. Den meget viktige brasilianeren måtte stå over treningen på mandag på grunn av en virussykdom, og det er høyst tvilsomt om angriperen blir klar til kamp.

- Gini Wijnaldum trente og så veldig bra ut. Xherdan Shaqiri gjorde mye, så han er nære, vi får se. Med Dejan Lovren må vi vente og se minutt for minutt. Men, det er stort sett alt jeg ønsker å si, sier Klopp om skadesituasjonen på mandagens pressekonferanse.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18