- England bedre enn i VM

18/11/2018

Jordan Pickford advarer Kroatia om at England har hevet seg enda ett hakk siden sommerens mer enn godkjente resultater i VM.

The Three Lions tok seg helt til semifinalen i sommerens VM-sluttspill, der det ble exit mot Kroatia. Og det er nettopp Englands overmenn som står på motsatt side på Wembley i ettermiddag, når de to nasjonene skal gjøre opp om gruppeseieren i gruppe 4 i A-ligaen i Nations League. Engelsk triumf vil sørge for førsteplass i gruppa, og det er med andre alt å spille for på Wembley. Da lagene møttes bak lukkede dører i Kroatia i høst, endte det 0-0.

Nå håper England på etterlengtet revansje mot kroatene, og lagets sisteskanse, Jordan Pickford, kommer med en sterk advarsel til ettermiddagens motstander.

- Vi kunne ikke bare hvile etter å ha blitt slått ut i semifinalen. Det var begynnelsen på å gjøre fremskritt, og bli så gode vi kan som et lag. Vi viser definitivt progresjon, og det første steget var å vise kan slå de beste lagene i verden. Noen sa vi ikke er i stand til det, men vi vet vi er kapable, forsikrer Everton-keeperen overfor Sky Sports.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019