- Den neste generasjonen er klar

12/10/2018

Den engelske landslagssjefen, Gareth Southgate, bekrefter at den neste generasjonen landslagsspillere står klare til å ta det neste steget.

Med et kobbel av spillere fra den nye generasjonen, som Jadon Sancho, Mason Mount, James Maddison, Nathaniel Chalobah og Ben Chilwell, har Gareth Southgate vist tydelig at intensjonene er å gjøre et allerede ungt, engelsk landslag enda yngre. Landslagssjefen har alltid ment at er du god nok, er du gammel nok, og spesielt uttaket av 18 år gamle Sancho har blitt mottatt med unison applaus.

Nå skal Sancho og kompani få prøve seg mot noe av det beste landslagsfotballen har å by på når England skal møte Kroatia og Spania i løpet av de neste dagene, og 48 år gamle Southgate har ingen betenkeligheter med å kaste de unge løvene på dypt vann.

- Vi er her for å prøve å få et resultat, og kommer til å velge et lag deretter. Det er ingen i denne troppen som ikke er verdig en plass på laget. Dette er ikke et eksperiement, det er spillere vi tror på. Greit, disse spillerne er relativt uerfarne på det høyeste nivået, men det er spillere vi har hatt stor glede å jobbe sammen med, og de har vist på trening at de kan takle dette nivået, forsikrer Southgate overfor Sky Sports.

England møter i kveld Kroatia på bortebane, og kampen har avspark 20:45.


Axel With Gogstad

 

Bookietest 2017/18