Champions League: Tirsdagens tips!

11/12/2018

Våre vurderinger av tirsdagsrunden i Champions League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til tirsdagsrunden i Champions League. Spillene er satt hos Mr Green og vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Mr Green

Club Brugge - Atletico Madrid         B         1,66

Monaco - Borussia Dortmund           B         1,70

Inter - PSV Eindhoven           H         1,35

Liverpool – Napoli     H         1,63

Schalke 04 - Lokomotiv Moskva       H         2,00

Galatasaray - FC Porto (begge scorer)          Ja         1,66

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter:

Barcelona – Tottenham

Gruppe B i Champions League og her er det gjestene som har alt å spille for. Barcelona har vært suverent best i gruppen og har allerede sikret 1. plassen. Det eneste poengtapet kom i 1-1-kampen borte mot Inter. 2-1-seier borte mot PSV Eindhoven sist der Lionel Messi satt inn sitt 29. mål på sine 28 siste CL-kamper. Solid 4-0-seier borte mot Espanyol i lørdagens byderby. Der var Luis Suárez (a) tilbake fra skade og scoret. Han får hvile i denne kampen. Malcom (a), Rafinha (mb) og Samuel Umtiti (f) står over med skader her mens Sergi Roberto (mb) er usikker. 4-2-seier i det omvendte møtet 3. oktober, 2-2 i en treningskamp 29. juli. Tottenham ligger á poeng med Inter, men kan avgjøre selv med seier her. Kieran Trippier (f) og Serge Aurier (f) er usikre, Erik Lamela (mb), Victor Wanyama (mb), Davinson Sánchez (f) og Mousa Dembélé (a) er ute med skader. Vi forsøker minst tomålsseier til vertene til spennende odds. 

Røde Stjerne - Paris Saint-Germain

Gruppe C i Champions League. Crvena Zvezda har gjort det bedre enn forventet og har tatt fire poeng på to hjemmemøter med Napoli og Liverpool. Skal det bli Europa League-sluttspill er vertene avhengig av å vinne denne kampen samtidig som Liverpool taper hjemme mot Napoli. Det tredje strake bortetapet kom i Italia sist. Der hadde laget lite å stille opp med. 1-6-smell i det omvendte møtet 3. oktober. Milan Pavkov (a) er usikker, Slavoljub Srnić (mb) er skadet. Nenad Krstičić (mb) er suspendert her. Paris Saint-Germain holder 2. plassen i gruppen og kan avgjøre selv med seier i denne kampen. Med poengtap er man avhengig av at Liverpool ikke vinner.  2-3-tap for Liverpool og 1-1 mot Napoli i de to første bortekampene. Helgens hjemmekamp mot Montpellier ble utsatt. Neymar (a) var ikke med på fredagens trening og er usikker til denne kampen. Man er imidlertid optimistiske med tanke på å få stjernen klar. Alt annet enn borteseier her vil være en stor overraskelse.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Mr Green

Barcelona - Tottenham (0-1)  H         3,25

Røde Stjerne - Paris Saint-Germain   B         1,17    


Tipsfotball

 

Bookietest2019