Champions League: Onsdagens tips!

07/11/2018

Våre vurderinger av onsdagsrunden i Champions League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til onsdagsrunden i Champions League. Spillene er satt hos Unibet og vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Unibet

CSKA Moskva – Roma         U         3,65

Valencia - Young Boys          H         1,50

Benfica – Ajax           U         3,40

Manchester City - Shakhtar Donetsk            H         1,12

Lyon - TSG 1899 Hoffenheim          B         3,40

Juventus - Manchester United (begge scorer)           Nei      1,80

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter:

Bayern München - AEK Athen

Bayern München med syv poeng på tre kamper og kan sikre sluttspillplassen med seier her. To kjappe scoringer rett etter at timen var spilt avgjorde i det omvendte møtet for to uker siden. Ledelse til ett minutt gjensto hjemme mot Freiburg lørdag. Der manglet Kingsley Coman (a), Thiago Alcântara (mb) og Corentin Tolisso (mb). Her er også Arjen Robben (mb) ute mens James Rodríguez (mb) er usikker. AEK Athen ligger sist etter tre strake tap og er dermed trolig avhengig av å vinne denne. Målløst i lørdagens storoppgjør. Tasos Bakasetas (a) og Marios Oikonomou (f) er skadet mens Hélder Lopes (f) og Marko Livaja (a) er suspendert. Vi sjanser på bortesjokk ved pause.

Viktoria Plzen - Real Madrid

Viktoria Plzen ligger sist etter ett poeng på tre kamper og er nå trolig avhengig av å vinne denne. 1-2-tap i det omvendte møtet for to uker siden. Daniel Kolář (mb) og Michael Krmenčík (a) er skadet mens Jan Kovařík (mb) er usikker. Real Madrid med to hjemmeseirer samt skuffende bortetap for CSKA Moskva. To seirer etter at Julen Lopetegui ble sparket. To sene scoringer avgjorde hjemme mot Real Valladolid lørdag. Raphaël Varane (f), Marcelo (f), Mariano Díaz (a), Jesús Vallejo (f) og Dani Carvajal (f) manglet alle med skader der. Vi stoler ikke på dette Real Madrid-laget.

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Bayern München - AEK Athen (pause)        B         10,50

Viktoria Plzen - Real Madrid (pause)            H         6,75


Tipsfotball

 

Bookietest2019