Champions League: Midtukens tips!

12/02/2019

Våre vurderinger av midtukerunden i Champions League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til midtukerunden i Champions League. Spillene er satt hos LeoVegas og vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Vi minner også om vår Facebook-konkurranse der 1. premien er et reisegavekort fra Steve Perryman Sport Travel Norge pålydende 5000 kroner! I tillegg får alle som deltar Tipsavisens elektroniske utgave gratis i en måned!

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Manchester United - Paris Saint-Germain (1-0)       H         1,28

Roma - FC Porto (o/u 3.5)     Under  1,34

Så går vi over til våre to utvalgte objekter:

Ajax - Real Madrid

Ajax gikk ubeseiret gjennom gruppe E og tok 2. plassen to poeng bak Bayern München. Sjokktap borte mot Heracles lørdag. Hassane Bandé (a) står over med skade her. Lisandro Magallán (f), Nicolás Tagliafico (f) og Frenkie de Jong (mb) er usikre. To 1-4-tap for Real Madrid i 2012. Gjestene har funnet formen og imponerte i lørdagens byderby. Isco (mb) og Marcos Llorente (mb) manglet og er heller ikke med her. Jesús Vallejo (f) er usikker. 1. plass i gruppe G tross to tap for CSKA Moskva. Vi forsøker B-en til 1,82 i odds.

Tottenham - Borussia Dortmund

Tottenham med fire ligaseirer på rad etter 3-1 hjemme mot Leicester søndag. Dele Alli (mb) og Harry Kane (a) er fortsatt ute med skader mens Ben Davies (f) er usikker til denne. 2-2-2 på seks kamper i gruppe B. Tap for Juventus i første sluttspillrunde i fjor. 3-1-seier hjemme og 2-1-seier borte mot Borussia Dortmund i 2017. Gjestene med 4-1-1 i gruppe A. Tapet kom borte mot Atlético Madrid. Paco Alcácer (a), Manuel Akanji (f), Marco Reus (mb), Łukasz Piszczek (f) og Julian Weigl (f) og er fortsatt skadet. Vi tror hjemmebanefordelen fort kan bli avgjørende her.

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Ajax - Real Madrid    B         1,82

Tottenham - Borussia Dortmund       H         2,25


Tipsfotball

 

Bookietest 2017/18