Ancelotti ferdig i Napoli

11/12/2019

Like etter at Napoli valset over Genk, fikk Carlo Ancelotti sparken som manager i Napoli.

Et hat-trick av Arkadiusz Milik og en straffescoring av Dries Mertens var ikke nok til å berge jobben til Ancelotti. Italieneren har hatt en særdeles trøblete høst i Napoli, og I Partenopei ligger helt nede på syvendeplass i Serie A. Klubben har ikke vunnet på syv seriekamper, og er allerede ute av kampen om Scudettoen. I går kveld ble avansementet til åttendelsfinalen i Champions League sikret, da Genk ble slått 4-0 på Stadio San Paolo.

- SSC Napoli har valgt å fjerne Carlo Ancelotti fra rollen som klubbens førstelagstrener. Vennskapsforholdet og den gjensidige beundringen mellom president Aurelio De Laurentiis og Carlo Ancelotti er imidlertid intakt, skrev klubben i en pressemelding, sent i går kveld.

Den enes død er som kjent den andres brød, og både Arsenal og Everton skal ha fulgt de siste timers hendelser i Napoli med glødende interesse. Begge klubbene er som kjent på jakt etter ny manager, og ifølge Sky Sports vil både the Gunners og Toffees prøve å sikre seg Ancelottis tjenester. Gennaro Gattuso er ventet å ta over Napoli på en seksmånederskontrakt.


Axel With Gogstad

 

Bookietest2019