Spurs-tripppel?

08/08/2019

Dybala, Sessegnon og Le Celso varsles å kunne blir klare for Tottenham i løpet av dagen.

Siste dag for kjøp og salg av spillere i England, og det forventes aktivitet. Spesielt Tottenham virker ivrige på å skaffe seg sene forsterkninger, og det er ikke smågutter som varsles inn. Paulo Dybala virket en stund å kunne ende opp i Manchester United, men dette ble aldri realisert. Nå virker Juventus-spilleren heller å ende opp i Tottenham. 

Spurs har også kommet til enighet med Real Betis om passende overgangssum (£55 millioner) for midtbanespiller Giovanni Le Celso, mens Ryan Sessegnon er på vei fra Fulham. Så gjenstår å se om dette betyr at Christian Eriksen forlater klubben. Dansken har vært linket til Manchester United, men mer sannsynlig er det nok at den kreative midtbanespilleren forsvinner til Spania. 

Manchester United selger uansett Romelu Lukaku til Inter, og ryktene forteller at 
Inaki Williams eller Mario Mandzukic kan bli hentet inn.  

Kieran Tierney er omsider på vei til Arsenal, som også henter David Luiz fra hovedstadsrival Chelsea. Shkodran Mustafi kan samtidig være på vei ut.

Manchester City og Liverpool virker ferdighandlet, mens Leicester har kommet til enighet med Sampdoria om kjøp av den 25-årige midtbanespilleren Dennis Praet. 

Brighton har vært linket til Sander Berge, men virker heller å gå for Huddersfields Aaron Mooy. 

Ryktene florerer i timene før vinduet stenges, og tirsdag kveld får man svaret på hvem som gikk hvor, og for hvor mye. 


Kim Marki

Bookietest2019