Røyking på Arsenals bakrom, igjen?

02/07/2019

Gunners-ledelsen med skambud på Wilfried Zaha.

“What do you think they’re smoking over there at Emirates?” Liverpool-eier John Henry var ikke nådig da han fikk nyss om Arsenals skambud på Luis Suarez i 2013. Noe av det samme tenker nok Crystal Palace-eier Steve Parish i dag, etter å ha mottatt bud på Wilfried Zaha pålydende 40 millioner pund (ett pund mindre enn hva som ble budt for Suarez). 

Palace solgte forrige uke backen Aaron Wan-Bissaka til Manchester United for 50 millioner pund, og hovedstadsklubben vil nødig selge sin andre storstjerne uken etter. Og i alle fall ikke for hva som, i dagens marked, må regnes som småpenger. Zaha er i særklasse Palace’ viktigste og beste spiller. Den dribleglade vingløperen har i tillegg fersk langtidskontrakt, og sist Zaha ble nevnt på ryktebørsen ble det oppgitt at Eagles-ledelsen ikke ville lytte til bud om de ikke var i størrelsen 80- til 100 millioner pund. 

Zaha virker å kunne bli en het potet i sommerens vindu, men det kan nær garanteres at Arsenal må grave atskillig dypere enn dette om de ønsker seg Zaha på laget sesongen 2019/2020. 

 


Kim Marki

Bookietest2019