Rekordkjøp av Spurs

26/06/2019

To spillere på vei inn i Tottenham

Etter tre vinduer uten aktivitet overhodet står Tottenham igjen klare til å bruke pund. Og første spiller inn virker å bli Lyons midtbanespiller Tanguy Ndombele. Den 22-årige franske midtbanespilleren blir ikke bare Tottenhams første kjøp siden Lucas Moura (januar 2018), han blir også den dyreste i hovedstadsklubbens historie.

Lyon og Tottenham sies å ha kommet til enighet om overgangssum pålydende £60 millioner. Ndombele blir dermed voldsomt god butikk for den franske klubben som for bare ett år siden hentet spilleren fra Amiens for usle £7 millioner. 
–Tottenham endte topp 4 i Premier League og var i finalen i Champions League. Liten tvil om at det er en virkelig storklubb, uttalte midtbanespilleren til fransk presse før han nå skal være i ferd med å undertegne femårskontrakt med Spurs. 
Ndombele blir den dyreste, men kan hende ikke først.

Tottenham skal også ha kommet til enighet om kjøp av den 18-årige Leeds-vingen Jack Clarke, trolig med utlån tilbake til Leeds i én sesong som en del av avtalen. Klubbene oppgis å ha kommet til enighet om overgangssum pålydende £8 millioner. 


Kim Marki

Bookietest2019