Januarvinduet: Hektisk innspurt

30/01/2020

Bruno Fernandes og Sander Berge stjeler overskriftene torsdag, men det er mer i vente

Fredag er januavinduets siste mulighet til å skaffe seg forsterkninger, og det er forventet hektisk aktivitet i både Premier League og The Football League. Torsdag var det duket for tre store overganger. Etter uker med spekulasjoner ble Bruno Fernandes omsider klar for Manchester United, der han har tegnet kontrakt i fem og et halvt år.

*Vi oppdater fortløpende ALLE overganger i 4. øverste divisjoner på Deadline Day (og har allerede tjuvstartet)

Lørdagens motstander på Old Trafford har også handlet, og naturligvis er det en ny portugiser som har ankommet Wolverhampton. Den 24-årige vingløperen Daniel Podence er hentet fra Olympiakos for snaue 17 millioner pund, og gitt kontrakt på Molineux i fire og et halvt år.

Sander Berge er samtidig presentert som ny Sheffield United-spiller, og den norske midtbanespilleren ble da tidenes dyreste Blades-spiller.

Dette er i skrivende stund alle dagens kjøp i Premier League, mens det som alltid er gjort flust med låneavtaler og kjøp i The Football League. Alle overganger i alle fire divisjoner finner du oppdatert to ganger per uke i vår avis, på papir eller digitalt. I tirsdagens avis summerer vi opp samtlige januar-handler i Premier League og The Championship.

Her skaffer du deg abonnement på Norges eneste sport- og spillavis, på papir eller digitalt.

Fredag er vinduets siste dag, og det forventes stor aktivitet:

*Tottenham har allerede hentet en angriper, men er også på desperat jakt etter en rendyrket spiss som kan vikariere i Harry Kanes skadefravær.

*Manchester United er ute i samme ærend som Tottenham. Marcus Rashfords ryggskade gjør at det haster med å få på plass en dugelig goalgetter. Mye rart blir linket inn, senest Salomon Rondon, Odion Ighalo og Islam Slimani. Midtsstopper Marcos Rojo har forøvrig forsvunnet ut på lån. 

*Apropos Tottenham, så er vingbacken Danny Rose i Newcastle for å forhandle kontrakt med Steve Bruce. Låneavtalen forventes å bli sluttført i kveld, eller fredag morgen (…og rett før klokken 20 kom bekreftelsen om at Rose er Toon-spiller ut sesongen)

*Sheffield United har allerede fått på plass sitt førstevalg i Sander Berge, men Chris Wilder håper å få på plass ytterligere to forsterkninger i løpet av fredagen.

*Crystal Palace håper også å ha to nye spillere på plass før vinduet stenger. Hulls goalgetter Jarrod Bowen og West Bromwich-forsvarer Nathan Ferguson blir med stor sannsynlighet klare fredag.

*Chelsea oppgis å være i forhandlinger med spissveteranen Dries Martens, som kan hentes fra Napoli for en billig penge. Oliver Giroud forsvinner trolig ut, mest sannsynlig til Tottenham. Verdensmesteren skal tidligere i dag har takket nei til Newcastle. 

Fredagens viktigste overganger vil naturligvis bli oppdatert på tipsfotball.com

 

 

 

 

 

 

 

 


Kim Marki

Bookietest2019