Full tillit til City og Liverpool

27/06/2019

Oddsen taler for ny sesong hvor det bare finnes to mulige kandidater til tittel.

Premier League-klubbenes spillere hviler ut før de igjen skal tilbake på treningsfeltet, men de høye herrer i styrerommene har hendene fulle. Spillere skal kjøpes og selges, mens opplegget for sesongen skal finjusteres. Og man skal helst ikke trå feil når man handler spillere om dagen. Prisene har eksplodert, noe som igjen blir bevist når Manchester United nå er i ferd med å betale £50 millioner for en back fra Crystal Palace. Aaron Wan-Bissaka ble vel og merke kåret til årets spiller på Selhurst Park, men 21-åringen har altså bare hatt én hel sesong i Premier League. 

Også Tottenham har omsider åpnet lommeboka. For første gang på tre overgangsvinduer skal det igjen kjøpes spillere i Spurs, og i løpet av helgen forventes det at hovedstadsklubben får på plass to nykommere. Tanguy Ndombele hentes fra Lyon for £65 millioner, noe som med god margin blir overgangsrekord for Tottenham. I tillegg virker man å få hentet den 18-årige vingløperen Jack Clarke fra Leeds. Så utvilsomt et stort talent, men drøye åtte millioner pund for en spiller som forrige sesong slet benk i The Championship er jo heller ikke billigsalg. 

Manchester City og Liverpool har minst hast med å styrke stallen, og forrige sesongs to overlegne topplag har da også sittet forholdsvis rolig i båten så langt. Liverpool kjøpte riktignok en ung og lovende midtstopper denne uken, men 17-årige Sepp van den Berg skal nok ikke forhaste seg med å etablere seg i Liverpool-laget. Manchester City linkes daglig til nye superstjerner, og det vil nok brukes noen pundmillioner også i den blå delen av Manchester denne sommeren. 

Chelsea skal først og fremst få på plass en erstatter for Maurizio Sarri, og alt tyder på at dette blir Frank Lampard. Legenden vender tilbake til en klubb med kjøpestopp, men Mateo Kovacic blir nok permanent Chelsea-spiller før mandag. Dette tillates da avtalen ble gjort allerede da han ankom på lån forrige sommer. 

I vår papiravis kan du hver tirsdag og fredag få med deg SAMTLIGE overganger i de fire øverste divisjonene i England. 

Kun to mulige vinnere
Lenge før overgangsvinduet stenger for sommeren har oddssetterne hos spilltilbyderne levert oddsen for kommende sesong, og som forventet er det Manchester City og Liverpool det handler om i kampen om tittelen. Den regjerende mesteren er igjen storfavoritt, mens Liverpool er eneste reelle utfordrer. 

Her kan du se oddsen på vinner og topp 4 fra henholdsvis Coolbet, Unibet og Betsafe:

Coolbet:

 

Unibet:

Betsafe:

 

 

 

 


Kim Marki

Bookietest2019