Endelig action!

31/01/2019

Det har vært et traurig overgangsvindu, men på selveste Deadline Day virker det å løsne.

Chelsea har signert tunge navn som Christian Pulisic og Gonzalo Higuain, men ellers har det vært stille før stormen i januarvinduet. Når det i dag serveres Deadline Day virker det imidlertid å kunne skje ting.

Her er noen bekreftede overganger, og noen av de heteste ryktene, før vinduet slamrer ved midnatt:

*Arsenal har bekreftet lån av Barcelonas midtbanespiller Denis Suarez. Gunners-ledelsen har også sikret seg opsjon på kjøp. 

*Peter Crouch er på vei tilbake til Premier League. Tometersmannen kan vise til over 100 Premier League-scoringer, og på fulltreffere via headinger er det ingen over eller ved siden av den tidligere Liverpool-angriperen. Stoke-angriperen meldes nå på legesjekk i Burnley. 

*Wolverhampton har lagt 18 millioner pund på bordet for anvendelige Jonny Otto. 24-åringen har vært på lån i Wolves siden i fjor sommer, men er nå ulvenes permanente eiendom.

*Newcastle henter venstrebacken Antonio Barreca på lån fra Monaco. Legesjekken gikk i orden i formiddag. Midtbanespilleren Miguel Almiron forventes senere i dag å bli presentert som Newcastles dyreste spiller noensinne. 

*Den 18-årige midtbanespilleren Ante Palaversa har signert for Manchester City. Palaversa er hentet for £7 millioner, men unggutten sendes umiddelbart tilbake til Hadjuk Split på lån. 

* Marouane Fellaini virker ferdigspilt i Manchester United. Midtbanespilleren har allerede gjennomført legesjekk i kinesiske Shandong Luneng, og en avtale forventes å være signert innen fristen ved midnatt.

*Chelsea virker nok en gang å sende Michy Batshuayi ut på lån. West Ham meldes å stå langt fremme i køen, men Everton ryktes å kunne kuppe overgangen ved å tilby permanent overgang. 

*Schalke meldes interesserte i å låne Tottenham-floppen Vincent Janssen. Angriperen får ikke spilletid i Spurs, og forsvinner ganske sikkert ut i løpet av kvelden. Dumpekandidat Cardiff skal også være interessert.

*Nottingham Forest har hentet Pele (verken mer eller mindre) på lån fra Monaco. Judilson Mamadu Tuncará Gomes var ikke beskjeden da han skaffet seg sitt kunstnernavn, så gjenstår å se om han kan levere varene hos den tidligere europacupmesteren. 

Samtlige overganger fra lle fire engelske divisjoner finner du naturligvis i tirsdagens Tips 


Kim Marki

Bookietest2019