Brudd mellom Bielsa og Jansson

09/07/2019

Svensken klar for divisjonskollega.

Leeds-fansen er i harnisk etter at den populære midtstopperen Pontus Jansson mandag ble bekreftet solgt til divisjonskollega Brentford. Hovedårsaken til salget skal være fullstendig isfront mellom Jansson og manager Marcelo Bielsa. Jansson sier til svensk presse at Bielsa er en trener han setter høyt, men også at språkproblemer har gjort samarbeidet vanskelig. Jansson har samtidig gjort seg kjent for å stå i fremste rekke i medvind, mens han i motgang ikke alltid har vært like synlig.

Atskillige klubber har tidligere vis interesse for den svenske forsvarsspilleren, men Jansson har hele tiden hatt ønske om å fortsette i England.
-Jeg trives i England, og har etter hvert skaffet meg et navn her. Jeg kunne ventet på en Premier League-klubb, men da samtidig risikert at muligheten forsvant. Brentford har overbevist meg om at de er rett klubb. De satser knallhardt, og målet er å nå Premier League med dem, sier Jansson til svensk presse.

Overgangssummen oppgis til £5,5 millioner pund, og 28-åringen – som nå får dansk manager – har blitt utstyrt med treårskontrakt. 


Kim Marki

Bookietest2019