- Vi går for to seire

22/09/2018

Start spiller først viktig kamp mot Bodø/Glimt, før man til onsdag skal spille kvartfinale i cupen - også det mot Bodø/Glimt. Kapteinen Erlend Segberg tror på mye vind og kaldere enn normalt i Bodø.

Segberg er tross sin unge alder (21 år) blitt kaptein på Start. Nå venter to viktige kamper - først mot Bodø/Glimt i serien søndag også mot samme motstander i cupen på onsddag. 

- Det er ikke ofte slikt skjer, men dette blir to forskjellige kamper som vil leve sitt eget liv uavhengig av hva som skjer i den første. For vår del går vi for to seire, sier Segberg til Starts hjemmeside.

Den unge kapteinen tror Start kommer til å ha mest ball mot Bodø/Glimt. Det er ofte det som kjennetegner dagens Start-lag at de har mange spillere som er gode med ballen. 

- Jeg forventer at vi kommer til å ha mest ballbesittelse, og så håper vi å spille oss til gode avslutninger. Samtidig må vi passe oss for å gi bort ballen i farlige posisjoner, slik at ikke et kontringssterkt hjemmelag får utnyttet det, uttaler Segberg.

 


Christian Aarstad

 

Bookietest2019